مشاوره حقوقی رایگان - امکان کلاهبرداری وجود داره ؟

سلام ببخشید من از سایت درج آگهی با فردی اشنا شدم ایشون گفتن که شرکت تبلیغاتی دارن و من باید در سایت اگهی بزارم و یه متن استخدامی برای افراد دیگه بفرستم و من انجام دادم و گفتن بهم پول میدن از من شماره کارت خواستن برای ثبت و اینکه برام پول واریز کنن امکانش هست اگه ایشون کلاهبردار باشن با واریز وجه به حساب من برام مشکلی پیش بیاد ؟ من فقط شماره کارتم رو دادم ممکنه ازش سواستفاده بشه ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله امکان دارد. متن پیامک ها و صدای تماس تلفی و هر دلیلی دارید نگهدارید اگر ازکارت شما سوء استفاده کرد دلیلی برای دفاع از خود داشته باشید.