مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاعی

سلام
5 دانگ من سند دارم یک دانگ شریکم چون شریکم سهمش را نمیفروشد و خانه ویلایی رو تصرف دارد ملک به مزایده می‌رود 600 میلیون قیمت خانه هست و 60 میلیون 10 درصد پرداخت کردم بابت مزایده و برنده شدم حالا باید 500 میلیون دیگر به حساب دادگستری اول واریز کنم یا چون خودم 5 دانگ سهم دارم می‌توانم فقط آن یک دانگ که 100 میلیون میشود را واریز کنم؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما با ارایه مستندات مالکیت می توانید با پرداخت 100 میلیون تومان مالک شوید