مشاوره حقوقی رایگان - زن مطلقه ام و سازمان طلاق رسمی توسط دادگاه قبول

چند سال از شوهرم جدا شدم شوهر بدلیل بیماری کاملا فلج شد و هیچ منبع درآمدی یا خانه ای از خودم ندارم بخاطر همین داخل همون آپارتمانی که شوهرم توی یه طبقه زندگی میکنه من مجبورم بخاطر ناتوانی مالی پیش دخترم که ازدواج کرده زندگی کنم سازمان قبول نمیکنه به من مستمری پدرم رو پرداخت کنه میگه چون اونجا زندگی میکنی طلاق ثوری هست آخه طلاق بعد چند سال توسط مرجع قضایی بی اعتباره اون بکنار آخه من حتی یه پس نداره کوچلوم ندارم که بتونم جایی اجاره کنم یا از پس خورد وخوراکم بر بیام لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
ابتدا با ارسال اظهارنامه مراتب انفساخ قرارداد را اعلام می کنید
بله باید ثمن‌ را مسترد کنید