مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده به معاونت قضایی و امور استخدامی و فرهنگی دیوان عدالت

با سلام و خسته نباشید
پرونده ای مبنی بر تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی قطعی در دیوان عدالت داشتم و رای اولیه به نفع من صادر شده و با مراجعه به سایت دیوان با جمله ارسال پرونده با علت طرح رسیدگی به تجدیدنظرخواهی به خواسته الزام به تبدیل وضعیت پیمانی به رسمی به معاونت قضایی و امور استخدامی و فرهنگی ثبت شد مواجه شدم

منظورش چیست؟

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
پرونده به دلیل تجدید نظر خواهی طرف مقابل، جهت رسیدگی به واحد مربوطه ارجاع شده است.