مشاوره حقوقی رایگان - فیلم اظهارات شاهدی که حاضر به شهادت نیست معتبر است؟

سلام و وقت بخیر. نزدیک به دو ماه پیش در یک کافی شاپ که من یکی از مشتریان بودم صاحب رستوران مجاور در حین مستی و تحت تاثیر مخدر گل وارد و با بنده درگیر می شود. سایر افراد حاضر در کافه 4 نفر اعم از دو مشتری، مدیریت کافه و برادر 16 ساله ی مدیریت کافه بوده اند. همچنین منزل ما چند پلاک با کافه مذکور فاصله داشته و پدرم شاهد صحنه درگیری که به خارج از کافه کشیده شده بوده است ولی داخل کافه، خیر. با این حال مدیریت کافه با توجه به ترس از ایجاد مزاحمت متهم که صاحب رستوران مجاور ایشان است و رابطه ی همسایگی و دوستی باهم دارند، حاضر به حضور به عنوان شاهد نیست و عنوان کرده که حتی در صورت تحقیقات میدانی پلیس، بیان خواهد کرد که اصلا درگیری ای در کافه رخ نداده؛ درحالیکه در شب این اتفاق برای شهادت در تحقیقات میدانی پلیس اعلام امادگی کرده بود و من هم نام ایشان را به عنوان شاهد در شکوائیه ذکر کرده ام. در حال حاضر فیلم واضحی از ایشان که در ان اقرار به ضرب و شتم بنده توسط متهم می کند و در عین حال می گوید با انکه این اتفاق رخ داده و شاهد ماجرا بوده است به علت رابطه دوستی با متهم حاضر به شهادت دادن نیست را با تلفن همراهم ضبط کرده ام. ایا ارائه این فیلم به قاضی در جلسه اول دادرسی می تواند به عنوان ادله استفاده شده یا کاری از پیش ببرد؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

به عنوان اماره میشود استفاده کرد و لی نظر قاضی ارجح است