مشاوره حقوقی رایگان - اقدام شکایت برای کلاهبرداری اینترنتی

سلام، از حساب مستمری مادرم به شخصی بابت هزینه ارسال خرید اینترنتی پول واریز کردم اما کلاهبردار از آب دراومد! برای ثبت شکایت میخوام اقدام کنم اما مادرم بیماره و نمیتونه همراهی کنه ؛ من با در دست داشتن مدارک مادرم میتونم اقدام کنم ؟ در ضمن بنده هم در این حساب مستمری ، سهم دارم چون مجرد هستم ؛ برای اینکه مستمری ماهیانه مون دو حسابه نشه وکالت دادم تا سهم من و ایشون در حسابی که به نام مادرم افتتاح شده واریز بشه ؛ برای ثبت شکایت باید از طرف بانک نامه ای چیزی ببرم تا ثابت بشه من هم سهیم هستم ؟ چون مادرم نمیتونه برای شکایت اقدام کنه .

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر یا باید وکالت نامه داشته باشید یا مادرتان وکیل دادگستری استخدام نمایند.