مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای صادره هیات حل اختلاف اداره کار

باسلام و کمال احترام، اینجانب از تاریخ 94/5/15 لغایت 97/6/31 بمدت 38 ماه یعنی 3 سال و 2 ماه در اداره منابع طبیعی یکی از شهرستانها بعنوان نگهبان با مدرک فوق دیپلم ریاضی مشغول بودم به این صورت که با درخواست کتبی بنده برای کار به اداره منابع طبیعی شهرستان و پاراف رئیس اداره و زدن مهر و شماره دبیرخانه و ارسال نامه با تصویر درخواست و مدارک بنده به اداره کل منابع طبیعی و موافقت اداره کل یعنی بعد از دو الی سه هفته تحقیقات و گزینش توسط حراست اداره کل و گزینش آخر حراست نامه ای با مهر محرمانه به رئیس اداره شهرستان ارسال کرد که نوشته بود بکارگیری آقای فلان بعنوان نگهبان در این اداره بلامانع است و همچنین نزدیک به یک سال در دفتر حضور و غیاب اداره همراه کارمندان حضور و غیاب می شدم و مکاتباتی که با مدیر کل و حراست و نماینده مجلس داشتم و لوح سپاس از رئیس اداره شهرستان گرفتم ولی متاسفانه در این مدت هیچگونه قراردادی با بنده منعقد نشد و بیمه هم نشدم و هر زمان که پیگیر می شدم به بهانه هایی اینکه فعلا اعتبار نیومده و امسال اعتبار نداریم مرا قانع می کردند و حقوق بنده را هر چند ماهی مبلغ کمی بعنوان حق الزحمه بنده پرداخت می کردند به این صورت که شماره کارت بنده گرفتند کارپرداز اداره کل از حساب اداره کل برداشت و به حساب خودش یا کس دیگری واریز و دوباره به کارت بنده کارت به کارت می کرد و یا شماره کارت بنده را به پیمانکاران می دادند و می گفتند این مبلغ واریز کن تا اینکه بنده مجبور شدم دنبال کارگری بروم و بارها و بارها از طریق اداره کل و اداره شهرستان خواستار حق و حقوق خود شدم ولی اتفاقی نیافتاد و منکر شدند که بنده کار کرده ام می گفتند شما همیار طبیعت بوده و با درخواست کتبی برای کارآموزی و افتخاری کار کرده اید در صورتی که بنده نه کارت همیار طبیعت دارم و نه پرونده و نه در خواست کتبی دادم در این صورت مجبور شدم دادخواستی تنظیم و به اداره کار دادم ولی هیات تشخیص و هیات حل اختلاف اداره کار برای شش ماهه اول سال نود هفت رای صادر و قبل از آن هیچگونه اظهار نظری نکردند و می گویند در صلاحیت ما نیست به دیوان عدالت اداری اعتراض کن بنده هم اعتراض کردم اینجا سه سئوال داشتم اول اینکه به تمام حق و حقوق خود می رسم دوم اینکه بازگشت بکار می شوم سوم اینکه رای هیات حل اختلاف را اجرا نکردم و به دیوان اعتراض کردم اشکال ندارد خواهش دارم به هر سه سئوال جواب بدهید.ممنونم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سوال اول بله سوال دوم اگر تایید نماید برگشت به کار می شوید سوال سوم شما موظف به اجرا نیستید در زمانی که حق اعتراض به رای را داشته باشید