مشاوره حقوقی رایگان - منطقه مشاع

با سلام و احترام ما یک واحد زیر زمین یا زیر هم کف در یک ساختمان 8 طبقه 8 واحده خریده ایم روبروی در ورودی واحد ما که زیر پله میباشد خالی است و فضای بزرگی دارد تمام این 8 واحد انباری دارند کنار موتور خانه اما واحد ما ندارد ما از جلو یه در ورودی استفاده میکنیم و وسایل میگذاریم اما یکی از همسایه ها اعتراض دارد که چیزی نگذارید اینجا مشاع است شما بزارید بقیه هم میگذارند و سوسک جمع میشود اما ما که انباری نداریم باید استفاده کنیم این همسایه حق دارد یا نه؟؟؟ آیا اونجا جز ملک ما هست یا نه؟؟؟ آیا بقیه حق دارند اگر مشاع است اونجا که روبروی در واحد ماست وسایل خود را بگذارند؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر در قولنامه و یا مبایعه نامه و یا سند قید انباری برای شما نشده باشد شما نباید در فضای مشاع چیزی که باعث اختلال در حقوق دیگران می شود قرار دهید