مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

با سلام
یک آپارتمان در سال 1395 توسط همکار بنده پیشخرید شده بود که موعد تحویل آن اردیبهشت 97 بوده است. در دی ماه 95 از همکارم این آپارتمان را خرید کردم و مقرر گردید که پیگیر ساخت و تحویل آن شده و پس از اتمام کار به بنده تحویل دهد. با توجه به عدم ادامه ساخت آپارتمان توسط سازنده و علی رغم پیگیری اینجانب از طریق همکارم به جایی نرسیدم تا اینکه در شهریور 97 با خود سازنده توافق کردم. مقرر گردید که مقدار 30 میلیون از تعهد باقیمانده (به جز مبلغ 40 میلیون که برای تحویل و سند میباشد) را تا 10 شهریور 97 پرداخت نمایم که آن را پرداخت کرده ام و ایشان ظرف سه ماه آپارتمان را آماده و تحویل نماید. همچنین جریمه دیرکرد نیز از اول مرداد 97 تا روز تحویل توسط سازنده محاسبه و پرداخت شود. اما باز هم علی رغم پیگیریهای زیاد و قول های پی در پی سازنده تا امروز آپارتمان کامل نشده است. بالاخره در آبان 98 شکایت حقوقی کرده و در 26 آبان نیز دادگاهی داشته ام. در روز دادگاهی بعلت شلوغی های ناشی از افزایش قیمت بنزین با تاخیر 40 دقیقه ای رسیدم. اما قاضی منو نپذیرفته و گفتند که دیگه جلسه دادگاهی تمام شده است. رای صادر شده و به دست شما خواهد رسید و میتونید بعد از دریافت ابلاغیه ظرف 20 روز اعتراض نمایید.
جالب است که سازنده مدعی شده بود که بنده 30 میلیون تومان که توافق کرده بودیم پرداخت نکرده ام. قاضی نیز علی رغم اینکه مدرک پرداخت بنده ضمیمه قولنامه بوده توجهی به آن نکرده و رای صادر کرده بود که با توجه به اینکه هیچکدام از طرفین به تعهدات خود عمل نکرده اند طرح دعوی قابل استماع نمی باشد.
حالا می خواهم از اعتراض به عدم توجه قاضی به مدارک ابراز شده انجام دهم. مسیر اعتراض و نحوه نگارش آن را نمیدانم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به نظرم باید به وکیل با در دست داشتن مدارک مراجعه نمایید