مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

سلام بنده و شریکم ملکی ساختیم مالک وام بافت فرسوده گرفت بنده چک ضمانت حامل بدون تاریخ دادم که چک برای برادرم بود بنده مبلغ وام مربوط به خودم پرداخت کردم اما شریکم پرداخت نمیکنه طرف رو چک برگشت زده و شکایت حقوقی کرده داخل قرارداد چک ذکر نشده حتی اظهارنامه دادم در مورد استرداد چک اما جوابی نداد چکار کنم بنده وام و دیر کرد پرداخت کردم

پاسخ ها :

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

باسلام
صادركننده وفق مقررات مبلغ را پرداخت وآنچه به جاى شريك پرداخت نموديد برعليه وى دادخواست ميدهيد.