مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

با سلام . دو سال پیش جایی حسابدار بودم با صاحب کارم مشکل برام پیش اومد اومدم بیرون بعد از من سیستم حسابداری رو دستکاری کردن که این قضیه تا کارشناس سه نفره مالی هم رفت و تایید شد که بدست بنده تغییر داده نشده و چون قرار وثیقه برام صادر کردن 5 روز زندان بودم تا وثیقه حاضر شد تو زندان ازم اثر انگشت و پلاک به گردنم انداختن هنوز روند پرونده ادامه داره و بازپرسی تازه تموم شده و دادگاهی تشکیل نشده. استخدام اداره ای شدم و مجوز استخدامم اومد حالا باید برم سوپیشینه ایا در جواب سوپیشینه اینکه پرونده باز دارم و برای قرار وثیقه 5 روز زندان بودم رو اعلام میکنه ممنون میشم زودتر بهم جواب بدین

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. بازداشت موقت در سوء پیشینه قید نمیشود. فقط محکومیت های قطعی ذکر میشود