مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت مطالبات کارگر از شهرداری

با سلام شهرداری بابت حقوق اینجانب از اول اردیبهشت تا امروز مبالغی به بنده بدهکار می باشد که از طریق اداره کار برای این موضوع حکم دارم و از طریق اجرای احکام اجراییه به شهرداری ابلاغ گردیده ولی شهرداری پرداخت نمی کند و اجرای احکام توانایی فشار بر شهرداری را ندارد و علت آنرا بدین شرح بیان می کند که شهرداری در سال 99 بدهی کارگر را در بودجه مطرح در صورت تصویب در سال بعد یعنی 1400 پرداخت خواهد نمود در حالی که بنده درخواست مسدودی حساب شهرداری را نموده ام ولی از اجرای آن امتناع می ورزند آیا چنین قانونی وجود دارد یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله باید صبر کنید ولی خسارت تاخیر را میتوانید مطالبه کنید