مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای بنام زدن پلاک

سلام من پارسال یه خودرو خریدم و بین خودم و خریدار یه قولنامه نوشتیم. قرار شد ظرف 2ماه برم برای بنام زدن که متاسفانه تصادف کردم نتونستم العان اومدم فروشنده میگه خودت برو صاحب ماشین که شخص دیگری هست رو پیدا کن بزن بنام العان نمیتونم طرف پیدا کنم فروشنده هم خبری ازش نداره.باید چیکار بکنم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دادخواست الزام به سند بزنید واگر آدرس شخص را ندارید مجهول المکان معرفی کنید در صورت پیدا نشدن محرز شدن معامله دادگاه نامه به دفتر اسناد می دهد پسند به نام شما زده میشود .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک باید بدهید و فروشنده و صاحب اصلی ، هر دو را طرف قرار دهید. ابتدا شماره ملی شان را اعلام نمایید اگر دارای ثبت ثنا باشند کارتان راحت میشود اگر نداشتند هم مجهول المکان اعلام کنید