مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارات تصادف

سلام و وقت بخیر
برادر بنده دارای تریلی با یک وانت نیسان تصادف کرده، وانت نیسان مقصر بوده، از وانت نیسان دو نفر فوت شدن، تریلی برادرم کاملا خسارت دیده و حتی آتش گرفته، الان برادرم حدود 40روزه ماشینش تو پارکینگه، چجوری میتونه خسارت ماشین و خسارت این مدت بیکاری رو بگیره؟ آیا امکانش هست خسارت بیکاری رو بگیره؟
بهش گفتن امکان داره این کارای بیمه حدود 2سال طول بکشه این درسته یا نه؟
یه سوال دیگه داشتم هم تریلی هم وانت نیسان اهل کامیاران کردستان هستند و در کرمانشاه تصادف کردند، آیا امکانش هست پرونده رو انتقال بدن کردستان؟
ممنون از پاسخگویتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید صبر نمایند و دوم اینکه به هر حال اخذ خسارتت از خانواده داغ دار اگر چه جایز اما صورت خوشی ندارد
ضمنن بیمه تا دو سال تصفیه می نماید و نه لزوماً در پایان دو سال