مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پس از تعویض پلاک و انتقال سند قطعی

باسلام
خودرویی را یکسال قبل به شخصی فروختم، همان موقع ابتدا به تعویض پلاک مراجعه و پس از مراحل تعویض پلاک به دفترخانه و نقل و انتقال قطعی انجام شد. حال پس از گذشت یکسال خریدار با بنده تماس گرفتن و اظهار میکنند که تصمیم به فروش خودرو گرفتند و بعد از مراجعه به تعویض پلاک ماشین رو تعویض پلاک نکردن بدلیل ضعف عقب اتاق، تقاضای برگشت خودرو و طلب مبلغ خریداری شده را کردند
حال با توجه به اینکه ما همان زمان به تعویض پلاک مراجعه کردیم و خودرو مورد بررسی و بازدید کارشناسی و تأیید اصالت گردید ، در حال حاضر تکلیف چه میباشد
آیا خریدار حق شکایت دارد؟

پاسخ ها :

علي  فرهادي

جناب آقای علي فرهادي :

نخیر با توجه ب گذشت زمان نمی تواند