مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه رهن و اجاره

سلام خسته نباشید. بنده آپارتمانم رو یک ماه پیش با خانمی بابت رهن و اجاره قولنامه کردیم برای 15 اسفند. با شرط پرداخت ده اسفند. تحویل 15 اسفند. بعد از یک ماه این خانم اول اسفند یعنی ده روز مونده به پرداخت مبلغ رهن تماس گرفتن که پشیمون شدن و میخوان فسخ کنن. من فقط دو میلیون از کل مبلغ 55میلیون رو از ایشون گرفتم. حالا با توجه به زمان محدود من و فصل کمبود مستاجر یک ماه به عید و با توجه به اینکه من این مبلغ رو بابت مابقی پرداخت خرید ملک باید از این مستاجر گرفته به مالک قبلی تحویل بدم که خونه رو تحویل بگیرم و با مالک قبلی برای 15 اسفند سند خورده که پرداخت کنم. چه کنم؟
این خانوم بدون هیچ غرامت وخسارتی فسخ میکنه و میره؟ من مستاجر پیدا نکنم این مبلغ بدهی 55من میمونه رو دستم. این خانوم فقط یه فسخ میکنه و میره؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید به مفاد قولنامه مراجعه نمایید