مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کمپ ترک اعتیاد

سلام جوانی هستم متاهل که دو سال پیش بخاطر داشتن اعتیاد به کمپ برده شدم البته با کتک کاری افراد کمپ و به درخواست پدرم و بدون اینکه مامورین انتظامی در جریان باشند . بعد از گذشت سه ماه به در خواست پدرم مسئولین کمپ مرا بزور به محضر ثبت اسناد برده و ار من سه واحد اپارتمانی که داشتم را برای پدرم امضا گرفتند . می خواهم اموالم را بگیرم ولی تا پدرم متوجه میشه باز میفرسته من رو ببرن کمپ حتی سالم هستم با پول منو نگه میداره چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

رادا اسدپورپیرانفر

سرکار خانم رادا اسدپورپیرانفر :

سلام
ميتوانيد به يك وكيل دادگستري وكالت بدهيد كه از جانب شما اقدام كند كه در اينصورت نيازي به حضور شما نخواهد بود
هرچند امكان ابطال سند رسمي بستگي به دلائل اثباتي شما دارد
پايدار باشيد