مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر بعد طلاق

سلام من حدود دو سال و نیم که جدا شدم .. دخترم متولد 26 ابان 92 هست ... توی قانون حضانت بچه تا 7 سال برای مادر هست فقط منظور تا هفت سال میشه وقتی وارد هفت سال شد یا پایان هفت سالگی یعنی ابان 99 یا سال 1400 ؟
و سوال دوم اینکه همسر سابق من ازدواج مجدد کرده و من به هیچ عنوان نمیخوام بعد پایان هفت سال دخترم با انها زندگی کنه و خود دخترم هم دوست نداره چه کاری میتونم راجب این قضیه انجام بدم ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
هفت سال تمام قمری ( 6 سال و دوازده ماه ). برای حضانت نیز پس از هفت سالگی راهکارهای قانونی برای عدم صلاحیت یا مصلحت طفل اقدام نمایید که بستگی به دلایل و نظر دادگاه دارد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعد از نه سال قمری خود دختر انتخاب میکند و بای این هجده ماه میتوانید دادخواست دهید اگر بیش از هجده ماه طول نکشد