مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به باغ در اثر تخریب ملک همسایه توسط جهاد کشاورزی

سلام وقتتون بخیر
یه زمین به پدرم و 2 تا برادرش ارث پدری رسیده زمین رو 3 تقسیم کردن سهم پدرم یه طرفش جوب آب و راه هستش یه طرف دیگه ش سهم برادرش هستش حالا برادرش سهم خودش رو خانه ساخته و حریم با پدرم رو دیوار 30 سانتی کشیده
سوالم اینجاست که ما قسمتی که برای پدرم هست سمت جوب رو فنس کشیدیم فقط همین جهاد کشاورزی اومده خانه برادر پدرم رو خراب کنه فنس های مارو خراب کرده و کلی درخت قدیمی داشتیم رو شکونده و به زمین پدرم کلی خسارت زده
آیا میشه از جهاد شکایت کرد؟
آیا بابت فنس که یک طرف باغ کشیدیم خراب کردن باید مجوز میگرفتیم و میشه بابت فنس ها از جهاد کشاورزی شکایت کرد
ما اصلن به باغ سهم پدرم دس نزدیم و حتا درخت هم کاشتیم
لطف کنید راهنمائی کنید
سپاسگذارم