مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

درود وقت بخیر. بنده شش سال پیش بر حسب آشنایی و البته ب نوعی شراکت با شخصی دو عدد دستگاه ک یکی متعلق ب بنده و دیگری ب میزان نصف نصف با ایشان شریک بودیم رو برای کار بهشون داده و پروژه پیمانکاری رو شروع کردن.(قابل ذکره که قراردادی نداشتیم و برگه دست نویسی فی مابینی در خصوص کار و توافقات ننوشتیم.) کار ب مشکل خورد و این آخرین پروژه ی شراکتی ما بود، هر چند بنده در اون تایم محل دیگه ای مشغول ب کار بودم و اون پروژه کامل در اختیار شریکم بود و ایشون گفتن که متاسفانه ضرر کردیم و پولی در کار نیست!.... نهایتاً در طول این شش سال با وجود درخواست های مکرر که ازشون داشتم مبنی بر تعیین تکلیف کامل موضوع و پرداخت دیون،ن تنها اجرت المثلی بابت استفاده از وسیله ها به نسبت سهم ب بنده ندادن،که متاسفانه بابت سهل انگاری های تیم کار و سرپرستان پروژه و عدم ارائه برگه مفاصاحساب و همینطور عدم پرداخت حقوق و بیمه کارگران،شرکت مقابل ، دستگاه ها رو توقیف کردن.سوالم از شما این هست آیا بنده میتونم اجرت المثل زمان کار(شش سال قبل و همین مدت توقیف)و خسارات رو درخواست کنم؟و آیا با توجه به اینکه دستگاه ها همچنان توقیف بوده و بنده عین مال رو طلب دارم،منتهی صرفاً شاهد دارم آیا قابل قبول هست؟در غیر اینصورت چطور میتونم مطالبه حقوق کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.