مشاوره حقوقی رایگان - توطئه

من و خواهرم داشتم با صاحب خونه برای دکتر به خوی میرفتیم که تو راه دوست صاحب خانه اسرار کردم امانتی در مرند هست بیار برام من موندم سه راه متاسفانه یک گرم و 20 سونت و 5گرم تریاک بود تو کیف موقع تحویل دادن به دوستش ماموران بدون رعایت حقوق شهروندی مورد ضرب شتم در نهایت با صدای انها از خورو پیاده شدم مامورا روسرم ریختن با عمل فجیهی کجاست وسایل ضرب شتم قرار گرفتن از زمین با فاصله 60 متر از ماشین دورتر یک نایلون کوچولو نمیدونم چی بود گفتن تو انداختی ماله تویه الان نمیدونم چکار کنم 25 ساله دارم بسیج خدمت میکنم اصلا نمیدانم مواد چی چه بلایی سرم میارن مامور از اون دوست صاحب خانه رشوه گرفته بود تو سه راه خوی رها کردن رفت گفت میدارم گردن این خانم نگران نباش

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

به هر حال بايد ابتدا مقام قضايي شمارو احضار كند و با روند پرونده و تحقيقات بررسي كنيم