مشاوره حقوقی رایگان - مبدا محاسبه تاریخ تاخیر تادیه

با سلام ، سال 97 بنده بدون اطلاع از اینکه خودروی سمند دو تکه است آن را شخصی فروختم ، ایشان با معاینه متوجه عیب شد و شکایت کرد ، تاریخ اظهارنامه ایشان سال 97 است ولی تاریخ دادخواست سال 99 است ، یکماه پیش رای دادگاه مبنی بر فسخ قرارداد صادر شد ، تاریخ مبدا محاسبه تاخیر تادیه در رای از سال 99 محاسبه میشود یعنی از زمان تقدیم دادخواست ، ولی خواهان نسبت به این رای اعتراض زده ، سوال من این است که تاریخ مبدا محاسبه تاخیر تادیه در این مورد خاص از زمان تقدیم دادخواست است یا اظهار نامه ؟ و اینکه مبلغ تاخیر تادیه از سال 99 تا 1402 حدودا چقدر میشه؟ اصل مبلغ مورد معامله 32 میلیون تومان بوده است

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام از زمان مطالبه. مصداق مطالبه ارسال اظهارنامه، داخواست، پیامک و ... است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تقدیم دادخواست
در گوگل سرچ کنید محاسبه آنلاین خسارت تاخیر تهدیه وارد سایت شوید مقادیر را وارد کنید تا مشخص شود