مشاوره حقوقی رایگان - ابهام در مورد منابع قوانین خاص کانون وکلا

سلام وقت بخیر

ما میدونیم که قوانین خاصی مثل شورای حل اختلاف و پیش فروش ساختمان و تشکیل دادگاه های انقلاب و ...... باید برای آزمون وکالت مورد مطالعه قرار بگیرند.

اما آیین نامه های اجرایی و اصلاحی مربوط به این قوانین خاص رو هم برای وکالت باید خوند؟؟؟ یا فقط خودشون کافیه؟؟؟

مثلا قانون شورای حل اختلاف خودش یه آیین نامه اجرایی هم داره
یا قانون پیش فروش ساختمان آیین نامه جداگانه هم داره
یا قانون حمایت خانواده خودش آیین نامه اجرایی داره

چون بعضی وقت ها آیین نامه اصلاحی یا اجراییه یک قانون خاص تعداد ماده هاش از همون قانون خاص اصلی خیلی بیشتر میشه

بخاطر همین میپرسم که باید جفتشون رو بخونیم یا فقط همون قانون خاص اصلی ملاکه ؟؟