مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری بعد از دادخواست حقوقی

سلام ، وقت بخیر
اگر پرونده ای با موضوع (ابطال مبایعه‌نامه) در دادگاه حقوقی در 2 شعبه در شهرستان صومعه سرا ، با وجود شاهد و مدارک ، با توجه به اینکه شهود در دادگاه حاضر شدند و سوگند خوردند که مبایعه‌نامه را بعنوان شاهد امضا نکرده اند و اطلاعی از مبایعه‌نامه ارائه شده ندارند اما نتیجه مورد نظر را نگرفته باشیم. نتیجه نهایی ( رد دعوی و ابطال نشدن مبایعه‌نامه ) میباشد ، میتوان پس از اتمام دادگاه حقوقی ، با وجود 2 شاهد و مدارکی که داریم ، در دادگاه کیفری شکایت جعل و پرونده را پیگیری کنیم ؟ در دادگاه حقوقی با وجود درخواست مکرر ، قاضی 2 شعبه ، مبایعه‌نامه را به کارشناس خط و امضا ارجاع ندادند !

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
نیاز به رویت رای دادگاه مبنی بر قرار رد دعوا

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله میتوانید
صرف وجود یا عدم وجود شاهد برای قولنامه و مبایعه نامه کافی برای بطلان آن معامله نیست
دعوای شما به درستی مطرح نشده است ابطال وبطلان باهم فرق اساسی دارند
پیشنهاد میکنم دادخواست شماراوکیل تنظیم کند