مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ودیعه پس از اتمام قرارداد

با سلام و احترام
چنانچه مستاجر به عین مستاجره خسارت جدی زده باشد و در زمان تخلیه حاضر به جبران آن نباشد آیا می توان با وجود گذشت 10 روز از اتمام قراداد اقدام به شکایت و دادخواست توقیف ودیعه کرد؟ آیا تا زمان رسیدگی دادگاه به پرونده، خسارت قید شده در قرارداد (عدم بازگرداندن ودیعه به مستاجر روزانه 200هزار تومان جریمه دارد) شامل موجر خواهد شد؟
بنده کلید را از ایشان تحویل نگرفتم و واحد تخلیه شده ولی هیچ کاغذ و مدرکی بین ما رد و بدل نشده. ضمن اینکه 2ماه اجاره معوقه بدهی شارژ تلفن برق و ... نیز دارند.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بایست دادخواست مطالبه خسارت و بدواً تامین خواسته بدهید.
ودیعه را هم به صندوق دادگستری بسپارید.
با صدور فگقرار تامین خواسته همان پول را که در صندوق دادگستری امانت سپرده اید معرفی کنید تا به مستاجر هم ندهند. تا زمانیکه رای قطعی صادر شود.