مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست برای گرفتن پول خسارت به مغازه

سلام به همگی
یه مغازه و خونه رو 5 ساله به دو نفر اجاره دادم اما موقع تحویلش کلی عیب و خسارت زده وارد کرده بودن بنگاه لیست عیب ها رو نوشت و اونا هم زیرش رو امضا زدن ..
بعد از گذشتن دوماه دیدم خبری از پول نیست و منم شکایت کردم بعد از اومده کارشناس و ارائه فاکتور هایی که خودم خسارت هارو درست کردم به کارشناس دادگستری مبلغ 33 میلیون تومان براورد شد (البته کارشناس در برگه قید کرده با فاکتور های ارایه شده از سوی خواهان).
12 میلیون سفته بعلاوه یک چک سفید امضا بنام داداش مستاجر دارم .. از چه روش زودتر میتونم به پول برم
با تشکر