مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام زمینی خریدم در مازندران. که مبایعه نامه به اسم کسی در مازندران بود و سند هم داشت به اسم کس دیگه صاحب سند اهل کرمانشاه و زمین در مازندران قرار بود کل مبلغو دادم صاحب سند در کرمانشاه گفت برات تنظیم سند میکنم و امضایی از صاحب سند نیس فقط امضای مبایعه نامه در مازندران در مبایعه نامه من هست. کل پولو دادم حالا که باید تنظیم سند کند میگه زمینمو کم فروختم و سند نمیزند و به عنوان فروش مال غیر از طرف مازندران شکایت کرد. طرف مازندرانی و من شاهد داریم که گفت زمین من رو بفروش و صدای طرف کرمانشاهی رو داریم که گفت زمینو بفروش. الان نمیدونم تکلیف چی میشه خواهشن راهنمایی کنین

پاسخ ها :

حسن  ايزدي

جناب آقای حسن ايزدي :

سلام دوست عزیز نگران نباشید چون شما پول رو به خود صاحب سند دادید به معنی رضایت و اجازه ایشون به معامله هست. در ضمن شما میتونید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید. موفق باشید. ایزدی