مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اتومبیل

باسلام من ماشین همسرم رو بخاطر مهریه توقیف کردم و اینکه فقط 1 دنگ از ماشین و پلاک به نام همسر من هست 5 دنگ بقیه به اسم اون ادم هست که به همسرم نزول داده و الان فقط 20 میلیون از قسط ماشین مونده الان اون اقا که نزول داده میگه که من صاحب ماشینم و اینکه همسر من راننده ایشون ایا میتونن ماشین رو از پارکینگ خارج کنن و اینکه من چه کاری انجام باید بدم ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما روی یک دانگ می توانید اقدام کنید البته امکان دارد چون جز مستثنیات دین باشد رفع توقیف شود .