مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک که به نام خودم هست

باسلام و خسته نباشید من یک نیسانی داشتم که فروختمش به شخصی و پلاکی که روی ماشین بود به اسم خودم هست و بعد از معامله با ایشان قول دادند که بعد از 10روز تعویض پلاک کند ولی الان یک سال گذشت و انجام ندادند حالا چه کار کنم و الان خودم هم میخوام ماشین بگیرم و نیاز به اون پلاک دارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
فک پلاک از تکالیف فروشنده است
شما می توانید دعوای حقوقی فک پلاک ودرخواست تامین خواسته وتوقیف مطرح کنید وفک پلاک کنید

پرسشگر :

باسلام یکبار راهنمایی و رانندگی شکایت شون کردم ماشین توقیف کردند با التماس رضایتم را گرفت و گفت شکایت را بردار تا چندروز دیگه تعویض میکنم ولی تعویض نکرد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

فک پلاک انجام دهید .