مشاوره حقوقی رایگان - خودرو توقیف شده

سلام همسرم ماشین 206 تقریبا 6ماه پیش قولنامه کردن توی بنگاه معتبر که سند به نام کس دیگه ای بوده و قرار بوده تا ده روز سند بزنن اما طی ده روز نرفتن و بعدش هم هرچی تماس گرفتن که برن صاحب سند جواب نداده و نیومده حالا بعد از چندماه که پول به بنگاه پرداخت شده پلاک ماشین توقیف شده و صاحب سند زندان هست مدارک همسرمم فقط قولنامه س و صاحب سند بخاطر مشکلات مالی و کلاهبرداری دستگیر شده چطور باید مشکلمون حل شه شاکی هم حاضر نیس رفع توقیف بده

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما از شخصی که ماشین را خریدید شکایت الزام به تنظیم سند بدهید تا دادگاه تعیین تکلیف کند .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه ماشین پس از تاریخ قولنامه خرید شما توقیف شده باشد میتوانید به عنوان شخص ثالث اعتراض کنید و ماشین را آزاد نمایید