مشاوره حقوقی رایگان - تعیین شعبه

با سلام و آرزوی بهروزی
جسارتا یه شخصی از در شکایت کرده و در تاریخ 1402/5/17 دادخواست داده اما هنوز ثبت وتعیین شعبه نشده (همین الان از ثنا چک کردم) ، میخواستم بدونم از روز شکایت تا این که پرونده ثبت بشه چند روز طول میکشه؟ چون این خواهان تامین خواسته گذاشته ، امکان داره رد دادخواست شده باشه که تا امروز ثبت نشده دادخواستش؟ چجوری میتونم متوجه بشوم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

معمولا در 2 الی 3 روز می بایست تعيين شعبه شود. به دفتر خدمات مراجعه کنید ببینید اصلا ارسال کرده یا نه!