مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یکطرفه از جانب زوجه بخاطر تخلف از شروط ضمن عقد

باسلام
زوجه از طریق تخلف از شروط ضمن عقد بابت صدمات عمدی و پرداخت نشدن نفقات دادخواست طلاق یکطرفه داده و طلاق به نفعش صادر شده و نوشته شده بیست روز مهلت دارم واسه فرجام خواهی و اینکه مهریه خانم عندالاستطاعه هستش حالا میخام بدونم اگه فرجام خواهی نکنم و قطعی بشه بجز اینکه در آینده اگه مالی از بنده بدست بیاد و خانم میتونه بابت مهریه توقیف کنه آیا مشکلات دیگه ای هم میتونه بوجود بیاره یا نه؟ یا اینکه اگه فرجام خواهی کنم بهتره؟؟
باتشکر از اساتید محترم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حضورا در شهرتان با وکیل مشورت کنید اگر جهات فرجامخواهی وجود دارد به رای اعتراض کنید.
فرجامخواهی نکنید همان رای قطعی میشود