مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک موروثی از مادر

سلام پنج سال پیش پدم فوت کرده خونمون ب اسم پدرم بود بعدش چون برادرم توسن بلوغ بود مادرم از ترس اینکه اداعای ارث نکنه و سهمشو نخاد ک بفروشه از بین بره گف من و برادرم خونه رو ب اسم مادرم بزنیم البته من ب زور و اجبار زدم الان راهی هست قانونی برای پس کرفتن سهم مون؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر انتقال شما در قالب هبه باشد بله میتوانید رجوع از هبه را اعلام وسهم خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سهم برادر شما قابل انتقال به مادرتان نبوده به چه صورت این اقدام صورت گرفته