مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام بند 10 ماه قبل یک چک 150 میلیون تومانی به صورت امانی به شخص ثالتی از طرف شریک پدرم دادام، ودرالحاقیه قرارداد نیز ذکر شد چک حتما باید پاس شود وهم این که این دوست پدرم پول چک کلا واریز کنه،و پشت چک هم امضا کرده است ولی متاسفانه دوست پدرم بد قولی کرد ومن مجبور شدم جهت جلوگیری از برگشت چک خودم پاس کنم،والان هم پول نمیده، من شکایت کنم،میتونم هم اصل پول وهم ضرر وزیان مطالبه کنم،؟

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
مبلغ چک و خسارت تاخیرتادیه از تاریخ دادخواست قابل مطالبه است

یک وکیل

اگر در الحاقیه دوست پدر شما مکلف به پرداخت وجه چک شده شما میتوانید علیه ایشان اقامه دعوا نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید بلافاصله اظهارنامه ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید و