مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

شوهر من یک مدت هست با زنی دیگر رابطه نامشروع دارد و من تحمل این اتفاق را ندارم. اگر من بدون گرفتن طلاق فقط درخواست مهریه داشته باشم و من نه از خود سرپناهی دارم و نه حقوقی. این آقا دارایی ش یک مبلغ رهن خانه است آیا این مبلغ رهن خانه جز مهریه من تعلق میگیرد؟ ؟
سوال دوم اینکه این آقا میتواند از همان اول بدون پرداخت هیچ مبلغی ، مهریه را قسط بندی کند با وجود اینکه من درآمد و سقفی بالای سر ندارم ..و میتوانم این آقا اگر نتوان مهریه پرداخت کند به زندان بیافتد؟.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،رهن منزل توقیف نمیشود،معمولاپیش قسط معین میکنندوتقسیط میشود.موفق باشید

یک وکیل

سلام" در فرض سوال با تقاضای صدور قرار تامین خواسته (مطالبه مهریه) از دادگاه خانواده صالح ، می توانید اموال متعلق به شوهر خود از جمله پول رهن منزل که جزئی از اموال وی نزد شخص ثالث (موجر) می باشد را حتی المقدور با ارائه تصویر اجاره نامه به واحد اجرای احکام دادگاه مربوطه توقیف نمائید . در صورت ارائه دادخواست مطالبه مهریه ، همسر شما بدوا به پرداخت نقدی و یکجا مهریه مورد مطالبه محکوم و پس از قطعیت حکم می تواند با تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به و معرفی شهود واجد شرایط و اثبات ادعا ، از مزایای تقسیط مهریه و محکوم به استفاده نماید .