مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت های جنسی زناشویی

سلام اگر شوهر از همسرش درخواست کرده باشه که همسرش با آلت مصنوعی مردانه با اون رابطه برقرار کنه و شوهر را با آلت مصنوعی مورد رابطه جنسی قرار داده باشه زن میتواند به استناد آن به دادگاه شکایت کند و تقاضای طلاق کند؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

گرچه سوالتان چندان واضح نیست، اما بهتر است زوجین به مشاور خانواده یا پزشک روابط جنسی مراجعه کنند. همچنین در صورت اطمینان از رفتار موجب کراهت زوج که قابل اثبات باشد، به یک وکیل مراجعه شود و درباره طلاق به دلیل کراهت مشورت گرفته شود.

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

خیر اما بهتر است با یک روانشناس صحبت کنید