مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

سلام وقت بخیر ببخشید من محکوم به پرداخت 3 سکه پیش پرداخت و 12 ماه یک سکه شده ام الان پیش پرداخت را پرداخت کردم قبل از سر رسید اولین قسط میتونم تعدیل اقساط بزنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سوال دوم اینکه از زمان پرداخت پیش یکسال بعد باید پرداخت کنم یا از زمان صدور رای؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر فعلا تعدیل رد می‌شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زوج پس از مشخص شدن نحوه و میزان پرداخت مهریه به صورت اقساط، پس از تورم شدید و یا شرایط ویژه مالی زوج، دادخواست تعدیل مهریه را میتواند تقدیم دادگاه می نماید.

یک وکیل

درخصوص سوال اول بله شما میتوانید دادخواست مجدد تعدیل بدهید سوال دوم هم ملاک نطر دادگاه است که در رای امده