مشاوره حقوقی رایگان - حق دیدار پدربزرگ و مادربزرگ

با سلام و عرض خسته نباشید ؛
بعد از فوت برادرم ، همسرشان دادخواست حضانت برادرزاده ام را کرده اند که 10 ماهه است و تا چند روز دیگر رای صادر خواهد شد ، آیا در این حکم برای پدر بزرگ و مادربزرگ کودک هم حق دیدار صادر می شود ؟ یا باید مجددا درخواست قرار دیدار نمود ؟ در ضمن با توجه به شیرخواره بود کودک این حق دیدار به چه صورت خواهد بود ؟ آیا در محل تعیین شده دادگاه و به مدت چند ساعت ؟
از پاسخ های سریع شما بی نهایت سپاس گذارم .

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر در رای حضانت به ملاقات پرداخته نمیشود. پدرتان می تواند جداگانه دادخواست بدهد
با توجه به وضعیت کودک به نظر کوتاه خواهد بود