مشاوره حقوقی رایگان - جلسه شورای حل اختلاف کیفری نفقه

سلام ، وقت بخیر وکلای محترم
خانمم رفته کلانتری شکایت کیفری کرده که من از خونه انداختمش بیرون و بهش نفقه نمیدم ، ولی شورای حل اختلاف حقوقی که رفتیم خانمم اقرار کرد که خودش گذاشته رفته اما هنوز رای شورا نیومده
حالا پیامک اومده که واسه شکایت کیفری باید بریم شورا ، آیا با توجه به اینکه رای شورای حقوقی هنوز نیومده من میتونم بگم که خودش اقرار کرده؟ یا اینکه باید برم از همون شورایی که خانمم اقرار کرده ، مدرک اظهارات خانممو بگیرم؟

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

از همون اظهاراتی که طی آن اقرار کرده یک کپی برابر اصل بگیرید ضمیمه پرونده کنید