مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان فروخته شده

با سلام
بنده سال 98 یک آپارتمان فروختم با مبایعه نامه. روز تحول 98/3/18در قرارداد ذکر شده است.مبایعه نامه دستم هست
بنده در 98/3/15 منزل و وسایل را تحویل و جداگانه از خریدار برگه تحویل تمام وسایل را گرفتم و ایشون امضا کرد که تحویل گرفته است.
الان ایشون بعد از 4 سال شکایت کرده که تمام وسایل خونه( هود گاز پکیج کولر لامپ ها خراب بوده و قابل استفاده نبوده) و حمام به پایین نشتی داشته.
پشت برگه قولنامه ای که دست خودشته نوشته که:
فروشنده (یعنی بنده) در 3/18 خونه رو به من تحویل نداده، کلید رو داده و رفته و دیگه بر نگشته . و بعد رفته بنگاه و اونها رو اورده و اونها زیر این رو امضا کردند (البته مهر نداره و امضا مدیر نمیخونه) و نوشته که دیگه من جواب تلفنش رو ندادم(البته که خیلی باهم تماس داشتیم)
چند عدد فاکتور هم برای همون روز ها برای تعمیر همه اقلام(هود گاز پکیج کولر لامپ ) و نشت آب و تعویض سرامیک کف از "یک" شرکت داره(شرکت تامین آب و برق). حدود 6 میلیون هست
در 1401/8 رفته تامین دلیل کرده به استناد این برگه و حدود 14 میلیون خسارت براش زدن
در قول نامه مبلغ 100هزار برای هر روز تاخیر هست، که اونم درخواست کرده که حدود 150 میلیون شده
یک استشهادیه دیگه هم نوشته که دوستاش امضا کردند و اینها درش قید شده ولی تاریخ نداره
چک تسویه ایشون برای 1398/3/21 هست که من سندش رو دارم.
تاریخ 1398/4/6 هم پول قبض آب رو بحساب کارتش زدم و سندش رو دارم(این یعنی باهم در ارتباط بودیم)
آیا ممکنه من محکوم بشم.؟
چکار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید مخصوصا برای قسمت امضا بنگاه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان محکومیت وجود دارد
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است