مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در ساخت آپارتمان

سلام وقت بخیر
من با برادرم زمینی رو خریدیم و با قرعه کشی طبقات رو تعیین کردیم من صاحب طبقه دوم شدم ایشان اول
تمام کارهای مشترک رو بصورت شریکی خرج کردیم و فقط هر واحد داخلش رو خودش باسلیقه خودش درست کرد.
الان سند6 دانگ برای هر واحد گرفته ایم من قصد فروش دارم ولی ایشون میگن چون طبقه بالا گرونتر میشه شما باید مابه التفاوت رو بمن بپردازی.آیا همچین حقی دارن؟ با توجه به اینکه هنگام سند گرفتن برگه ای رو امضا کردیم مبنی بر اینکه شراکت ما پایان یافته وهر نفر صاحب واحد خود میباشد

پاسخ ها :

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، خیر حقي ندارند امیدوارم تقسیم نامه یا صورتجلسه قرعه را داشته باشید وگرنه از طريق شهود ثابت خواهد شد در نهايت عالم برادري عالم ارزشمندی ست لکن در فقره مطروحه برادر شما حق ندارند. با من در ارتباط باشید! مسعودرضا بلادری عضو مرکز وکلای قوه قضائيه استان تهران

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر توافق قبلی بوده باید براساس آن عمل شود