مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان

سلام
بنده یک واحد آپارتمان به صورت مبایعه نامه خریدم که سازنده بعد از چند سال هنوز پایان کار نگرفته و سند رو انتقال نزده آیا من میتونم واحدم رو به صورت مبایعه نامه بفروشم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما در هنگام انعقاد مبایعه نامه باید مواردی نوشته شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام علی القاعده می‌توانید ولی نیازمند یک قرارداد کامل و دقیق است در غیر این صورت مشکل ساز میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است بعد از الزام به اخذ پایانکار و صورتمجلس تفکیکی و تنظیم سند اقدام به فروش نمایید
با این شرایط انتقال دهید اگر واقعیت را اعلام کنید کسی حاضر به معامله نمی شود
و اگر نگویید بعداً مشکلی پیش میاد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله منعی ندارد لیکن متنی تخصصی تنظیم شود بهتر است