مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام.
من در سال 93دوران خدمت سربازی به جرم ارتشا به 8ماه حبس تعزیری و 300هزار تومان جریمه محکوم شدم که بعد از اجرای حکم و 80روزتحمل حبس با پرداخت جریمه به کمک عفو مشروط ازاد شدم الان نزدیک 3سال هست که از ازادیم گذشته من راننده اتوبوس میخوام بشم رفتم کارت هوشمند ناوگان بگیرم گواهی عدم سو پیشینه خواستن سپس هفته پیش رفتم پلیس+10ودرخواست سوپیشینه کردم الان بعد یه هفته برام نامه اومده که برم میدان انقلاب واز دادگاه کیفری جواب سوپیشینرو بگیرم این که برم از اونجا جواب بگیرم یعنی بهم عدم سوپیشینه نمیدهند؟ جواب سو من چه خواهد بود؟وایا بهم عدم سوپبشینه میدهند؟ خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

داود حسن پور

جناب آقای داود حسن پور:

سلام
به شما گواهی عدم محکومیت کیفری موثر داده میشود

پرسشگر :

ممنون اقای حسن پور
ایا ماده 25قانون مجازات مصوب سال 92شامل حال من نمیشود؟
وایا با همین گواهی عدم محکومیت موثرنمیتوانم کارت هوشمند ناوگان بگیرم؟

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، شما به دادسرای خیابان 12 فروردین مراجعه می کنید و اگر حبس شما در تهران بوده ، در آنجا نامه ای برای سازمان زندانها می نویسند و سوابق شما را استعلام می کنند و اگر در شهرستان باشد به دادسرای آن شهرستان (که در مورد شما دادسرای نظامی می باشد) و؛ و با توجه به مدت حبس شما و سپری شدن مواعد قانونی وضعیت شما را به دادسرا اعلام می کنند و شما باید جواب نامه را برای دادسرای خیابان 12 فروردین بیاورید ، در صورت نبودن مشکل دیگر برای شما گواهی عدم سوء پیشینه صادر می شود.