مشاوره حقوقی رایگان - تبعیض مالی بین فرزندان

با سلام. بنده فرزند اول از چهار برادر هستم. پدر و مادرم به بهانه اینکه من نیاز مالی ندارم و پس از ایجاد دعوای صوری و اختلافات خانوادگی ساختگی با تحریک خودشان، بامن تقریباً قطع رابطه کرده اند. در این مدت مبالغ زیادی را تحت عنوان سرمایه نقدی، هزینه رهن مسکن یا انتقال سند خودرو به برادرانم اهدا کرده اند. در حالی که من در اوج نیاز مالی از کمک آنها محروم بوده ام. آیا اکنون در این مورد می توانم ادعایی داشته باشم که از منظر حقوقی قابل پذیرش باشد؟ در زمان تقسیم ارث چطور؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شما سالم هستید تا زنده هستند حقی ندارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اشخاص در زمان حیات شان اختیار هر نوع تصرف و انتقال در اموالشان را دارند.
بعد از فوت سهم الارث خود را می برید.