مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شکستن شیشه

سلام. من دوماه پیش حکم داشتم که برم جهیزیم رو که در تصرف زوج بود بیارم رفتم شوهرم در باز نکرد با کلید داشتم میزدم به در که یه تیکه 5سانتی شیشه ی در که قبلا ترک داشت شکست حالا رفته شکایت منو بابام کرده به دروغ نوشته من کل شیشه های خونه ریختم پایین بابامم بهش فحاشی کرده و کتکش زده درصورتی که بابام اصلا اونجا نبود.حالا من برای دفاع از خودم چی تو دادگاه بگم؟یه شکایت دروغ نوشته کلا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید کلا موضوع را انکار کنید.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
شما شکستن کل شیشه ها را انکار نمایید و ایشان اگر سند و مدرکی دال بر شکستن شیشه ها توسط شما دارند باید به دادگاه ارائه دهند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....