مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی چک

سلام وقت بخیر. من مبلغ چک رو پرداخت کردم و لاشه چک رو تحویل بانک دادم ولی عشر دولتی رو پرداخت نکردم چطوری می تونم از شهر خودم عشر دولتی رو پرداخت کنم تا حسابم رفع مسدودی بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه شناسه پرداخت بگیرید و واریز کنید

یا اینکه تماس بگیرید و شناسه واریز بگیرید و بعد از واریز فیش واریزی را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید و اصل فیش را با پست ارسال کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شماره حساب بگیرید
با شرایطی حق اجرا نصف می‌شود