مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول

با سلام و خسته نباشید من به جای خانمی که عقد موقت من بود بابت رهن منزل مبلغ چهل میلیون تومان به حساب صاحب خانه واریز کردم و پرینت بانک هم موجود هست و اقرارنامه ای که از طرف این خانم از طریق اداره پست به دست من رسیده که این مبلغ رهن رو من پرداخت کردم اما نوشته که بیست تومان ان رو به من میده و زیرش رو امضا و اثر انگشت زده شکایت کردم دادگاه رسیدگی رای داده که چون هنوز پول دست موجر میباشد و مدت اجاره منقضی نگردیده عدم استماع خواهان صادر میگردد حالا میخواهم ببین چطوری میشه پول گرفت در صورتی که شاید این خانم زودتر هم بلند بشه

پاسخ ها :

تقی برهانی بلسبنه

تقی برهانی بلسبنه :

سلام عقد اجاره تا آخر مدت اعتبار داره مگر طرفین توافق بکنند اجاره را بهم بزنند