مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهی فوت پدر بزرگ پدری برای انحصار وراثت

با سلام من پدربزرگ پدریم در سال 74 فوت شدن بعد ما برای گرفتن ارث پدریم اقدام کردیم که الان تمام اموال رو یه عموی ناتنی و دو تا عمه تو بین خودشون تقسیم مال کردن و گفتن چیزی نمونده ک ب بقیه تعلق بگیره میخواستم بدونم من ب عنوان نوه میتونم گواهی فوت پدربزرگ رو بگیرم و پدربزرگم تو تبریز شهرستان لیوارجان فوت شدن حالا من از تهران میتونم برای گرفتن اقدام کنم یا باید از همون شهرستان اقدام کنم.....

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در شهرستان محل اقامت متوفی باید انجام شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله لیکن در شهرستان محل فوت متوفی می بایست پیگیر شوید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام از شهرستان محل اقامت ایشان میتوانید درخواست کنید