مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

من یک واحد اپارتمان خربدم که در ساختمان 15 واحدی واحد من واحد شماره 11 هست و پارکینگ 8 وپارکینگ 9 مزاحم با مساحت مشخص هر کدام برای پارکینگ من نوشته شده .اما در سند تفکیکی 17 واحد هست که جای پارکینگ 11 با 8 و 9 که در سند من ثبت شده متفاوت هست حال همسایه ها میگن اشتباه شده و باید طبق سند تفکیکی واحد 11 پارکینگش هم 11 باشه در صورتی که موقع خرید و تحویل ملک این پارکینگ هارو به من دادند و جای پارکینگ 11 خیلی ناجور تر از 8 و 9 هست ایا ملاک صورت مجلس تفکیکی هست یا انچه در سند قید شده .سپاسگزارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ملاک سند می‌باشد سازنده میتواند هر پارکینگی که تمایل دهد با واحد به خریدار تحویل دهد