مشاوره حقوقی رایگان - حکم قرار تعلیق تعقیب

برادرم 3 گرم و چهل سانت تریاک همراهش بوده که توی خیابون مامور بهش گیرمیده و میره دادسرا براش حکم قرارتعلیق تعقیب بمدت 6 ماه صادرشده و مراجعه به کمپ ترک اعتیاد و دریافت جواب آزمایش ، باتوجه به اینکه ایشون 55 ساله اس و چهارسال پیش عمل قلب بازکرده و پزشکش اعلام ازکارافتادگی کرده و زودتراز موعد بازنشست اعلام کردند وبدلیل بیماری از تریاک به میزان کمی درروز استفاده میکنن ، الان معرفی به کمپ برای ایشان به چه شکل است و آیا میشه اعتراض کرد و یا در خانه مصرف راکنترل و آزمایش دهد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مدارک را به کلانتری مربوطه که دستور نگهداری در کمپ را داده ارایه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ملاک حکم قطعی دادگاه می باشد با اجرای احکام مجری حکم هماهنگ نمایید